L'EMD fa un pas més per insonoritzar la Nau de Cultura i silenciar el sistema de climatització


  • Comparteix:

El vocal de Serveis Personals, Josep Casadellà, es mostra il·lusionat amb aquestes mesures

El vocal de Serveis Personals, Josep Casadellà, es mostra il·lusionat amb aquestes mesures

L'EMD de Valldoreix ha donat un pas més per solucionar els problemes d'insonorització a la Nau de Cultura i minimitzar les molèsties que provoquen algunes activitats als veïns de la zona. En concret, s'ha incorporat un silenciador al sistema de climatització i s'ha mogut de lloc l'escenari per poder mantenir tancada la porta més propera a les vivendes.

El vocal de Serveis Personals de l'EMD de Valldoreix, Josep Casadellà, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons' les mesures que s'han adoptat per reduir les molèsties als veïns de la zona i, alhora, facilitar les sessions de cinema i teatre que es fan a la Nau de Cultura i que, fins ara, havien de 'competir' amb el soroll del sistema de climatització.

Josep Casadellà

Li hem posat un silenciador a la màquina de climatització. També hem fet una reestructuració i hem canviat de lloc l'escenari, deixant lliures les dues portes d'accés. Així, la que queda més a prop de les vivendes es podrà tancar.


Casadellà s'ha mostrat il·lusionat amb aquestes actuacions i ha afirmat que a partir d'ara millorarà el sistema de calefacció, que serà més silenciós, i es reduiran les petites molèsties que patien alguns veïns de la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.