La Unió aposta per espectacles dirigits a tots els públics en el primer trimestre del 2006


  • Comparteix:

Diversos actors han participat en la roda de premsa

Diversos actors han participat en la roda de premsa

Obres alternatives per a públic jove, espectacles familiars i representacions de titelles són les apostes del Teatre de la Unió per al primer trimestre del 2006. El teatre es marca com a objectiu mantenir el nivell d'assistència de públic de la primera part de la temporada.

La Unió aposta per oferir obres alternatives dirigides al públic jove les nits de divendres. Entre aquests espectacles destaquen 'Sentiments' de Jordi Puntí, 'A Hawaï' de la companyia Katraska i 'Les bodes del llauner', que interpretarà la companyia de La Unió, Fila Zero.

A més, l'espai també inclou en la programació espectacles per congregar famílies senceres a la sala. Entre aquestes obres, es troben 'La dona incompleta', dirigida per Jordi Grau, i 'Evidències', guanyadora dels premis de millor direcció i millor actriu de la 10a Mostra de Teatre de Barcelona.

L'espai també continuarà oferint espectacles de titelles els matins de diumenge. El programador del teatre, Cristian Treceño, assegura que les representacions per a infants omplen un buit en l'agenda cultural de Sant Cugat.

Cristian Treceño

Als matins de diumenge, continuarem apostant pels espectacles de titelles. Hem cobert un buit que hi havia a Sant Cugat.


El primer trimestre de la temporada 2005-2006 de La Unió ha registrat una mitjana d'assistència públic del 50%, segons fonts del teatre. Per al primer trimestre de l'any, l'espai espera mantenir una assistència mitjana similar.

En canvi, Treceño afirma que La Unió es marcarà com a objectiu incrementar la presència de públic a partir de la temporada 2006-2007.

Cristian Treceño

Volem incrementar el volum de públic a partir de la tardor del 2006-2007. Ara és massa agosarat apostar per l'increment d'espectadors.


La programació del primer trimestre del 2006 començarà el 8 de gener amb una representació de titelles de 'Rínxols d'or i els tres porquets'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.