L'Envelat acull avui una lectura del conte 'Les tres bessones fan esport a Sant Cugat' impulsat per Civisme


  • Comparteix:

L'espai del parc Ramon Barnils continuarà obert fins el 3 de gener

L'espai del parc Ramon Barnils continuarà obert fins el 3 de gener

Una lectura del llibre 'Les tres bessones fan esport a Sant Cugat' és una de les activitats previstes per avui a l'Envelat de Nadal, ubicat fins el 3 de gener al parc Ramon Barnils. Es tracta del cinquè llibre de la col·lecció editada per l'àrea de Civisme i pretén fomentar els valors cívics des de la infantesa.

La carpa de contes és una de les novetats d'aquesta 16a. edició de l'Envelat de Nadal, coincidint amb l'Any del Llibre i la Lectura. L'espai serà escenari de quatre sessions de contes al dia, entre ells el que es llegirà avui al punt del migdia, 'Les tres bessones fan esport a Sant Cugat', impulsat per l'àrea de Civisme de l'Ajuntament.

En l'acte d'inauguració de l'Envelat, l'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat la importància de la cultura oral i el valor d'escoltar, que és el que promou aquesta iniciativa.

Lluís Recoder

Cada tarda hi haurà diversos contes explicats als nens i nenes com es feia abans, perquè la cultura oral és una cultura molt important i que de cap manera es pot perdre.


A banda de la carpa de contes, principal novetat d'enguany, l'Envelat de Nadal també inclou un parc lúdic amb activitats a l'aire lliure, com el rocòdrom, la tirolina i un joc amb materials culinaris titulat 'Se te'n va l'olla'. També s'hi faran propostes en recintes tancats, com l'espai de motricitat infantil i la ludoteca.

L'Envelat de Nadal va obrir les portes el passat 23 de desembre i seguirà en funcionament al parc Ramon Barnils fins el 3 de gener. Els dies 25 i 26 de desembre i l'1 de gener, aquest espai romandrà tancat al matí i només obrirà a la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.