Hip hop i música tradicional protagonitzaran els dos últims concerts joves de l'any


  • Comparteix:

Un concert de hip-hop a càrrec d'El Gremio a la Unió i l'actuació dels Ministrers de Sant Cugat a l'Envelat són les dues sessions previstes abans d'acabar l'any dins del cicle de concerts joves que organitza l'Ajuntament en col·laboració amb les entitats. El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, assegura que aquesta iniciativa reforça el teixit associatiu i afavoreix la implicació dels joves.

El Teatre de la Unió acull aquest dijous a la nit un concert del grup santcugatenc de hip hop 'El Gremio', que actuarà amb la companyia Color Dansa, resident al Centre Cultural de Sant Cugat. Un dia després, divendres, hi haurà música tradicional a l'Envelat amb els Ministrers de Sant Cugat, que pujaran a l'escenari després d'una cercavila que sortirà de la plaça d'Octavià i que estarà amenitzada pels grallers Kimbala.

El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, assegura que el cicle de concerts joves s'organitza amb la col·laboració de les entitats juvenils per afavorir el teixit associatiu i potenciar la implicació del jovent.

Toni Ramon

El programa segueix la directriu que ens vam marcar de treballar amb les entitats. És bo treballar-ho amb el teixit associatiu perquè ens acostem més a la demanda dels joves.


El concert d'aquest dijous a la Unió està coorganitzat pel col·lectiu ASAC, mentre que el de música tradicional de divendres és una iniciativa d'El Tudell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.