L'OSSC sedueix el públic del Teatre-Auditori amb un concert de Nadal carregat de sorpreses


  • Comparteix:

L'actuació es repeteix a les deu d'aquesta nit amb les darreres entrades a la venda

L'actuació es repeteix a les deu d'aquesta nit amb les darreres entrades a la venda

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat ha encisat els espectadors en el seu tradicional concert de Nadal, que com és habitual ha omplert el Teatre-Auditori. Enguany, la formació ha comptat amb la col·laboració del Grup de Dansa Laura Esteve, que ha coreografiat una de les peces.

Una any més l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, sota la direcció de Josep Ferré, ha celebrat el concert de Nadal, i un any més, també, les sorpreses han protagonitzat bona part de l'espectacle. Un clar exemple ha sigut la incorporació de la peça 'typewritter' del nordamericà Leroy Anderson, que no estava inclosa en el programa, i que ha permès als assistents veure una màquina d'escriure a dalt de l'escenari.

D'aquesta manera, els integrants de l'orquestra volen desmentir el tòpic que la música clàssica és una música seriosa. Josep Ferré, director de l'orquestra, assegura que les sorpreses són una manera de fer viure els concerts.

Josep Ferré

Trobo que els concerts s'han de viure i recordar-los amb simpatia i alegria


Una altra novetat del concert d'aquest any ha estat la participació del grup de Dansa Laura Esteve. Un total de 10 noies han acompanyat l'orquestra en algunes peces del programa. La directora de l'escola, Laura Esteve, ha assegurat que és un luxe actuar al Teatre-Auditori acompanyada d'una orquestra de música en viu. Esteve també ha explicat que ha hagut d'adaptar la coreografia a un espai limitat per la presència dels músics.

Laura Esteve

La coreografia l'he adaptada per tal de mantenir el moviment en un espai limitat.


El repertori del concert ha consistit en un conjunt de danses i valsos típicament vienesos, però amb la incorporació d'algun ballet i de música catalana. El toc nacional ha arribat a finals de la primera part, quan s'han pogut escoltar nadales catalanes del compositor Salvador Brotons, que ha assistit a l'actuació com a públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.