La pàgina web Sant Cugat Virtual supera les 60.000 visites en el seu 8è aniversari


  • Comparteix:

La pàgina web 'Sant Cugat Virtual' ha celebrat el seu vuitè aniversari superant les 60.000 visites. El lloc web, creat l'any 1997 per Ramon Fargas, Maria Fabre i Adolf, conté adreces electròniques de centenars d'entitats i persones relacionades amb la nostra ciutat i s'ha consolidat com un referent de la presència santcugatenca a la xarxa.

Una guia de les planes web de persones i entitats que tenen relació amb Sant Cugat. Aquesta és la definició que l'artista Adolf fa de la pàgina 'Sant Cugat Virtual', que ell mateix va crear l'any 1997 en col·laboració amb Ramon Fargas i Maria Fabre. Després de 8 anys de funcionament, la pàgina ha superat les 60.000 visites i conté ja 269 adreces de planes web de Sant Cugat i 118 correus electrònics de santcugatencs. L'artista i creador del web, Adolf, assegura que es tracta d'un referent de la presència de Sant Cugat a la xarxa.

Adolf

No és una guia de serveis, per això ja hi ha altres publicacions, sinó una guia de webs de gent i entitats relacionats amb Sant Cugat. Tot el que hi ha a Internet relatiu a Sant Cugat. 'Sant Cugat Virtual' és encara un referent, es veu en el número de visites.


Adolf recorda que tots aquells que ho vulguin poden donar-se d'alta del servei de forma totalment gratuïta ja que la web no persegueix fins lucratius, sinó que pretén oferir un servei a la ciutadania santcugatenca.

Adolf

Falta que la gent que encara no ho coneix sàpiga que donar-se d'alta és gratuït. És una plana que faig per amor a l'art, perquè no em reporta cap benefici econòmic.


Adolf fa una crida a tots aquells que hagin introduït referències a la web perquè comprovin que no hi ha errades i actualitzin les dades en cas que s'hagin produït modificacions.

La plana web es pot consultar a l'adreça www.scvirtual.org.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.