L'obra 'Misteriós assassinat a Manhattan' s'assaja aquesta setmana al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El muntatge podria veure's a la nostra ciutat al mes de setembre

El muntatge podria veure's a la nostra ciutat al mes de setembre

El Teatre-Auditori acull aquesta setmana els darrers assajos de l'obra 'Misteriós assassinat a Manhattan', que s'estrenarà el proper dia 12 al Teatre Tivoli de Barcelona. Basat en la comèdia de Woody Allen, el muntatge està dirigit per Elisenda Roca i compta amb un repertori de luxe amb actors com Montse Guallar, Pep Ferrer o Àlex Casanovas. L'escenografia de l'obra s'ha fet al taller del Teatre-Auditori i l'objectiu és que el muntatge arribi a la nostra ciutat al setembre vinent.

Un luxós edifici de Nova York acull una curiosa comunitat de veïns, que de cop i volta veuen alterades les seves vides per la mort d'una de les inquilines.

Aquest és el tret de sortida de 'Misteriós assassinat a Manhattan', una de les comèdies més conegudes de Woody Allen i que per primera vegada es presentarà als escenaris teatrals catalans, en una versió adaptada per José Luis Martin i dirigida per Elisenda Roca.

El muntatge, que s'estrenarà el proper dia 12 al teatre Tivoli de Barcelona, està ultimant aquests dies els darrers assajos tècnics i artístics al Teatre-Auditori de la nostra ciutat, on ja s'ha construït tota l'escenografia de l'obra. Així ho ha explicat el director d'aquest equipament, Pep Tugues, que ha afegit que aquesta col·laboració s'emmarca en una línia de treball de l'Auditori que permet participar en els projectes des de l'inici i obtenir després millors condicions per optar als espectacles.

Pep Tugues

El fet de poder col·laborar amb ells des del principi, en aquest cas amb l'escenografia o també amb la cessió d'espais, ens permet també poder optar als espectacles en unes millors condicions


En el mateix sentit s'ha expressat la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, que ha assegurat que col·laboracions com aquesta contribueixen a donar prestigi a aquest equipament.

Àngels Solé

No només és el fet de l'assaig sinó també el fet de l'escenografia, que genera ingressos pel teatre però a més continua a prestigiar l'equipament


En aquest sentit, l'objectiu és que l'obra pugui veure's a la nostra ciutat el mes de setembre vinent, tot i que encara cal acabar de confirmar les dates.

'Misteriós assassinat a Manhattan' s'assajarà a la nostra ciutat fins el proper diumenge, i es podrà veure a partir de la setmana vinent al teatre Tivoli de Barcelona amb un repertori de luxe format per Montse Guallar, Àlex Casanovas, Pep Ferrer i Carme Contreras, entre d'altres. L'equip artístic es completa amb Quim Roy, responsable del disseny de l'escenografia, Maria Araujo com a encarregada del vestuari i Pep Miras com a ajudant de direcció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.