Sant Pere d'Octavià organitza un any més l'exposició de pessebres


  • Comparteix:

Una exposició de reis de terrissa, un pessebre amb figures de plastilina fetes per nens i una escenificació reivindicativa de la fugida d'Egipte, són els principals components de l'exposició que organitza la parròquia de Sant Pere d'Octavià. Les figures estaran exposades fins el proper dia 15 a la casa abacial de l'església per tal de fer-la més pròxima als santcugatencs.

L'exposició de pessebres compleix la tercera edició amb noves figures. Enguany la casa abacial de la parròquia de Sant Pere d'Octavià, s'ha omplert de naixements de moltes mides i materials d'entre els que destaca un de plastilina i suro fet pels nens. D'altra banda, el col·leccionista Rafael Vilanova, ha tornat a cedir figures, en aquesta ocasió, un seguit de comitives reials d'artistes i terrissaires catalans.

L'activitat pretén congregar les famílies per convidar-les a la reflexió i per a fer la casa abacial més pròxima a la gent. Així ho explica el mossèn Blai Blanquer.

mossèn Blai Blanquer

Que hi hagués aquest espai que convida a reflexionar i crear un clima d'acolliment a la casa abacial perquè se la sentin més seva.


Precisament per a fer reflexionar, la sala acull una representació de la fugida d'Egipte que intenta relacionar la història amb l'actualitat de la societat de consum i la discriminació als pobres.

mossèn Blai Blanquer

Hi ha una representació de la fugida d'Egipte però suggerint els problemes d'avui; en un desert hi ha una família africana i hi ha unes valles que els impedeixen passar com a símbol de l'exclusió.


L'exposició que està tenint una bona resposta, es podrà veure fins al proper dia 15 de 6 a 8 del vespre entre setmana i de 12 a 2 del matí i 6 a 9 del vespre els caps de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.