Amics de la UNESCO programa noves conferències entorn el llibre i la lectura


  • Comparteix:

L'Associació d'Amics de la UNESCO Valldoreix-Sant Cugat ha programat, per aquest mes de gener, un cicle de conferències amb diferents escriptors, que començarà aquest dijous amb una xerrada de Baltasar Porcel. D'aquesta manera, l'entitat santcugatenca vol portar els actes amb motiu de l'Any del Llibre i la Lectura més enllà del 2005.

Després de les festes Nadal, tornen les activitats de l'associació d''Amics de la UNESCO Valldoreix-Sant Cugat, amb un cicle de conferències dedicat a l'Any del Llibre i la Lectura.

Tot i que la celebració d'aquest any era, en principi, durant el 2005, l'entitat vol continuar promovent aquest hàbit amb les conferències, durant el mes de gener, d'escriptors com Baltasar Porcel, el doctor Broggi i Francesc Puigpelat.

I és que, per al president de l'associació Amics de la UNESCO Valldoreix-Sant Cugat, Llorenç Batchellí, l'any del llibre és sempre.

Llorenç Batchellí

L'any del llibre és sempre, la programació d'aquest mes es fa per donar a entendre que l'any del llibre continua i hi ha moltes coses a aprendre en aquest camp


D'altra banda, el dia 31 d'aquest més l'entitat ha programat una nova sessió de cine-fòrum amb la projecció de la pel·lícula alemanya 'Caminar sobre las aguas'.

Per a completar les activitats d'aquest mes de gener, els Amics de la UNESCO organitzaran una visita al monestir de Sant Benet del Bages i a Manresa, que tindrà lloc el darrer dissabte del mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.