Èxit de participació en el primer 'Quinto' de Nadal de Valldoreix


  • Comparteix:

Unes 150 persones han omplert la Nau de Cultura de Valldoreix, tant la nit de divendres com la de dissabte, amb motiu del Quinto de Nadal, una tradició que s'ha recuperat després de molts anys. Els organitzadors de la iniciativa, l'EMD i La Guitza, confien a celebrar una nova edició l'any vinent.

La Nau de Cultura de Valldoreix s'ha omplert les nits d'aquest cap de setmana per recuperar una tradició; jugar al Quinto. Una iniciativa que en els darrers temps s'ha dut a terme a Sant Cugat i en els alguns districtes però que feia anys que no se celebrava a Valldoreix. Els organitzadors d'aquesta primera edició, l'EMD i La Guitza, s'han mostrat molt satisfets per l'èxit de participació. Escoltem un dels membre de La Guitza, Quim Pla.

Quim Pla

Ha anat prou bé. Ahir va ser el primer dia. A primera hora hi havia poca gent, però a partir de les 9 del vespre es va començar a omplir. Al final estava ple de gent.


La majoria dels participants del Quinto, un joc molt similar al Bingo però amb més dinamisme i comunicació entre el públic i qui canta els números, han estat nois i noies menors de 25 anys. És per això que l'objectiu, de cara a l'any vinent, és aconseguir atreure també un públic més familiar. Així ho ha afirmat la vocal de l'EMD, Mercedes Rojo.

Mercedes Rojo

És una activitat diferent però al mateix molt tradicional i molt divertida. Ara per l'any que ve el que volem és atreure un públic més familiar, que vingui gent de totes les edats


El Quinto ha finalitzat la matinada de diumenge amb un concert del duet barceloní 'La carxofa i la ceba', que ha interpretat un popurrí de temes populars del rock català.

Des de l'EMD de Valldoreix ja han confirmat que volen tornar a consolidar aquesta activitat, que no se celebrava des de fa uns 50 anys a Valldoreix, i que l'objectiu és que es faci sempre el darrer cap de setmana de Nadal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.