George Clooney inicia la nova programació trimestral del cicle de cinema d'autor


  • Comparteix:

'Confesiones de una mente peligrosa' de George Clooney dóna el tret de sortida aquest dijous a la programació trimestral del cicle de cinema d'autor. 'Hierro 3', 'Bailar en la oscuridad', 'Historias mínimas' i la catalana 'Joves' són algunes de les propostes més destacades. Les pel·licules es projectaran cada dijous a les 10 de la nit i es podran veure en versió original.

Des d'aquest dijous i fins el proper 30 de març els Cinemes de Sant Cugat acullen el segon trimestre del cicle de cinema d'autor. Les projeccions s'inicien amb la pel·lícula 'Confesiones de una mente peligrosa', dirigida per l'actor i director George Clooney.

L'historiador del cinema i coordinador del Cicle, Àngel Comas, ha destacat les actituds crítiques amb la política nordamericana que Clooney reflecteix al film.

Àngel Comas

Aquesta pel·lícula demostra, si no ho feia abans, que Cloney fa una disecció de la política nordamericana


El cicle segueix amb la mateixa filosofia que a la primera temporada, mostrant pel·lícules actuals de directors contemporanis. Així es projectaran films europeus com 'La vida es un milagro' d'Emir Kusturica, 'La cuadrilla' de Ken Loach o 'Bailar en la oscuridad' de Lars Von Trier. El cinema català hi estarà representat amb 'Joves' de Ramon Térmens. La bona acollida que sempre tenen les pel·lícules asiàtiques entre el públic santcugatenc ha afavorit que es projectin 'Hierro 3' de Kim-Ki-Duk i 'Balzac y la joven costurera china' de Sijie Dai.

Comas ha explicat que ja s'està preparant la programació prevista pel darrer trimestre d'aquesta segona temporada, que s'engegarà a l'abril, i que comptarà mab una destacada representació del cinema asiàtic.

Àngel Comas

Més cinema asiàtic, això demostra coherència, tot i que sempre es depen de les cintes que es puguin obtenir


Recordem que les pel·lícules es podran veure al Cinemes de Sant Cugat cada dijous al punt de les 10 de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.