La música romàntica de 'Cat ensemble' no aconsegueix omplir l'Escola de Música Victòria dels Àngels


  • Comparteix:

L'escola de música Victòria dels Àngels ha estat l'escenari aquest dissabte del concert per a piano i flauta travessera que ha ofert el conjunt 'Cat ensemble', organitzat per les Joventuts Musicals de Sant Cugat. Una trentena de persones han pogut escoltar un repertori amb peces romàntiques franceses i mallorquines.

Montserrat Munill i Jordi de la Torre, flauta travessera i piano respectivament, són els components de 'Cat Ensemble' i tot just fa un parell d'anys que treballen plegats. Durant el concert, organitzat per les Joventuts Musicals de Sant Cugat, han ofert peces del repertori clàssic per a cambra d'origen francès, però també dues peces composades pel jove compositor. Així ho explica el mateix Jordi de la Torre.

Jordi de la Torre

És un concert clàssic amb músiques del repertori francès i una mica de repertori mallorquí perquè hi ha dues obres meves.


Durant l'espectacle, que ha tingut lloc a l'Aula Magna de l'Escola, els dos músics han ofert una primera part amb quatre peces curtes 'Siliciana' de Fauré, 'Berbiciane' i 'Gris' del jove De la Torre i 'Sonatina' de Dutilleux. En la segona part del concert han tocat la 'Sonata per violí' de César Franck, una peça que els dos músics han destacat com la més significativa de la tarda.

Tant Montserrat Munill com Jordi de la Torre s'han mostrat molt contents per poder realitzar a Sant Cugat un concert amb el que han pretès fer arribar la seva passió per la música als assistents.

Jordi de la Torre i Montserrat Munill

Volem que puguin viatjar amb la música, entretenir i compartir el que sentim. Disfrutar i veure que el que volem transmetre arriba.


La propera cita organitzada per les Joventuts Musicals de Sant Cugat serà a la mateixa Escola de Música Victòria dels Àngels, el proper diumenge dia 22, amb el concert d'acordió a càrrec de David Gordo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.