Èxit de públic en la representació del musical de 'Pippi Langstrump' al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El musical 'Pippi Langstrump', de la companyia Lazzigags, ha omplert aquest diumenge el Teatre-Auditori. El muntatge, basat en l'adaptació teatral que va fer la pròpia autora del llibre, Astrid Lindgren, ha comptat amb l'excepcional participació d'un grup de nens d'entre 10 i 12 anys, alumnes de l'Aula de Teatre, i ha fet les delícies dels centenars de nens i nenes que hi han assistit.

El musical 'Pippi Langstrump' ha obert aquest diumenge la programació familiar del Teatre-Auditori. Es tracta de la primera vegada que aquest espectacle, basat en l'adaptació teatral que va fer la mateixa autora del llibre, es porta als escenaris del nostre país i en català.

L'actor Ferran Castells, que ha interpretat el paper de pare de la 'Pippi', ha valorat molt positivament la massiva assistència de públic.

Ferran Castells

Ha anat molt bé. Realment estem acostumats a que els llocs on anem vingui molta gent. La Pippi atrau tant a nens com a pares, que la recorden. Estem molt contents, estava ple!


El muntatge ha fet gaudir els més menuts, que no s'han volgut perdre l'humor corrosiu i el món fantàstic d'aquest conegut personatge. En aquest cas, el públic ha pogut gaudir d'una versió on la protagonista s'allunya força de la 'Pippi Langstrump' més mediàtica i rep un tractament molt més clàssic i literari.

El muntatge ha comptat amb la participació d'un grup de nens i nenes d'entre 10 i 12 anys, alumnes de l'Aula de Teatre de la pròpia companyia Lazzigags, que han pujat dalt de l'escenari per acompanyar la 'Pippi' en diferents moments de la funció. L'actor Ferran Castells explica perquè han actuat i quins papers han interpretat aquests joves actors.

Ferran Castells

Lazzigags té un apartat que dóna classes de teatre. Hi ha hagut una col·laboració perquè aquests nens sortissin fent d'alumnes de l'escola, d'amics de la Pippi...


A més, la companyia ha estrenat el CD del muntatge, que ha comptat amb la participació de la coral L'Arc, de l'escola de música de Can Ponsic i dels alumnes de l'escola Nausica de Barcelona. El CD inclou el conte i les cançons de tot el musical.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.