La Unió acull l'espectacle 'Evidències', basat en poemes de Jordi Cienfuegos


  • Comparteix:

La Unió Santcugatenca ha acollit aquest diumenge la representació de l'espectacle 'Evidències', basat en poemes de Jordi Cienfuegos i a càrrec de la companyia Teatre al Detall. El muntatge és un reflex dels principals problemes socials i també de petits conflictes quotidians que mostren l'univers d'aquest jove escriptor.

'Evidències' és un espectacle poètico-quotidià i molt teatral que s'ha presentat aquest diumenge al Teatre de la Unió. L'obra presenta una gran varietat de sensacions, reflexions, emocions i relacions; un joc amb molt sentit de l'humor, molta ironia i també amb grans veritats i banalitats.

Sota la direcció de Pepa Calvo, l'espectacle compta amb dos personatges com a protagonistes, interpretats per Xavi Ibáñez i Txell Botey. Aquesta última explica quines diferències hi ha entre aquesta obra i la resta d'espectacles de teatre convencionals.

Txell Botey

La diferència és que aquí no hi lha un argument. Són 30 petits fragments, no és una obra amb inici, nus i desenllaç. No és una obra realista. No hi ha uns personatges fixos, sino que van canviant


El muntatge ja ha estat representat per diferents teatres de Catalunya i ha estat molt ben rebut pel públic. El mes de desembre, 'Evidències' va rebre dos premis: a la millor actriu per Txell Botey i a la millor direcció per Pepa Calvo. Txell Botey, protagonista de l'espectacle, explica els motius de l'èxit que està tenint 'Evidències'.

Txell Botey

És una obra que des de que la van començar ha sortit molt bé. Portem 20 representacions i hem guanyat premis. A la gent li està agradant perquè és molt diferent i la gent no s'ho espera


El pròxim espectacle de la companyia Teatre al detall amb l'obra 'Evidències' serà els pròxims dies 28 i 29 d'aquest mes a la Sala Planeta de Girona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.