L'Ateneu acull l'exposició 'Post Natal' del santcugatenc Pablo de Prado


  • Comparteix:

Escultures, pintures i fotografies conformen l'exposició 'Post Natal', de l'artista santcugatenc Pablo de Prado, que es pot visitar aquests dies a l'Ateneu. La mostra recull obres creades amb materials molt diversos com el plàstic, el guix i la pintura a l'oli, entre d'altres.

En total, són una trentena de peces de diverses temàtiques i estils, que van des de l'escultura fins a la fotografia o la pintura.

Amb aquesta mostra, l'artista santcugatenc Pablo de Prado busca fer un homenatge a la vida i la mort dels animals, qüestionant l'existència de l'ésser humà com a 'paràsit de la terra' i amb l'objectiu de conscienciar sobre la importància de la natura.

Pablo de Prado

És un recull d'un projecte sobre la natura. Vull suggerir reflexió amb la natura i animals. L'última interpretació, però, la fa el públic.


L'obra de De Pablo es basa en materials molt diversos com poden ser escultura en coure, pintura a l'oli, plàstics, gruix, fotografia i elements de la natura entre molts d'altres.

Actualment, l'artista treballa ja en nous projectes implicant-se en el món dels residus.

Pablo de Prado

Estic fent projectes amb residus, temes del medi ambient de manera amplia, ja que jo havia fet biologia. Vull conscienciar sobre aquest temes.


Recordem que l'exposició es pot visitar des del passat dilluns 16 de gener i fins el dia 10 de febrer de manera gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.