La Vanguardia anunciarà els espectacles del Teatre-Auditori de Sant Cugat


  • Comparteix:

El rotatiu ha signat un conveni de col·laboració amb el teatre santcugatenc

El rotatiu ha signat un conveni de col·laboració amb el teatre santcugatenc

El diari La Vanguardia publicitarà els espectacles del Teatre-Auditori durant tot aquest any 2006, gràcies a un conveni signat entre l'Ajuntament i el rotatiu barceloní. L'alcalde, Lluís Recoder, considera que aquest acord permetrà augmentar la projecció del Teatre-Auditori fora de la nostra ciutat.

El conveni compromet La Vanguardia a anunciar a les pàgines del rotatiu els espectacles del Teatre-Auditori de Sant Cugat fins a finals d'any. Les insercions publicitàries, que es gestionaran des del Centre Cultural, tenen un valor total de 60.000 euros. A canvi, el Teatre-Auditori destinarà 9.000 euros en publicitat per fer constar el patrocini de La Vanguardia als cartells i a la programació.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha agraït la col·laboració de La Vanguardia i ha assegurat que la inserció de publicitat del Teatre-Auditori en el rotatiu barceloní permetrà disposar d'una 'finestra oberta al conjunt del país'. Recoder ha dit que això ajudarà a projectar la programació del Centre Cultural de Sant Cugat més enllà dels límits de la nostra ciutat.

Lluís Recoder

Tot el que es fa fora de Barcelona, ens costa que tingui una projecció més enllà de la nostra ciutat. Aquest conveni ens satisfà molt, perquè ens dóna l'oportunitat de ser coneguts fora de Sant Cugat.


De la seva banda, el director general de La Vanguardia, Pedro Caba, ha afirmat que tot i que el rotatiu sempre s'identifica amb la ciutat de Barcelona, és fonamentalment un mitjà de comunicació català.

Pedro Caba

La Vanguardia té la imatge de ser un diari de Barcelona. És cert en part, però és un mitjà de comunicació català que està dins d'un grup de comunicació català.


El conveni de col·laboració entre el Teatre-Auditori i La Vanguardia s'estendrà al llarg de tot aquest any 2006, tot i que la intenció d'ambdues parts és renovar-lo en el futur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.