Nats Nus presenta aquest dissabte l'espectacle Límit al Teatre Auditori


  • Comparteix:

la companyia oferirà un assaig obert a les set de la tarda

la companyia oferirà un assaig obert a les set de la tarda

Nats Nus ha presentat aquest dissabte l'espectacle 'Límit' al Teatre-Auditori de Sant Cugat. La companyia resident combina la dansa i la imatge digital en l'actuació. Segons el director de l'espectacle, Toni Mira, 'Límit' explora en les limitacions de tot ésser humà a través d’una dansa que utilitza el suport audiovisual.

Amb el títol 'Límit', el darrer espectacle de Nats Nus arriba al Teatre-Auditori. L'actuació combina la dansa i els vídeos en directe. Segons el director de la companyia, Toni Mira, es tracta d'una investigació per analitzar com la dansa i la imatge digital conviuen en una mateix espai.

La idea original i la direcció de l'espectacle va a càrrec de Toni Mira i la música és obra de Krishoo Monthieux. La companyia Nats Nus ja va presentar 'Límit' al Mercat de les Flors el novembre passat, on el públic va rebre amb entusiasme l'espectacle. Nats Nus ja havia assajat l'espectacle al Teatre-Auditori abans de presentar-lo al Mercat de les Flors. Escoltem Mira.

Toni Mira

A Sant Cugat ens sentim com a casa i estem molt contents de presentar l'obra aquí. Farem l'estrena aquí a Sant Cugat a Barcelona va ser una pre-estrena.


L'espectacle començarà a les deu de la nit al Teatre-Auditori. A les set de la tarda, la companyia oferirà un assaig obert al públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.