Últimes entrades a la venda pel concert de 'Presuntos implicados' al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Serà el penúltim concert a Catalunya abans que el grup es dissolgui

Serà el penúltim concert a Catalunya abans que el grup es dissolgui

Les persones que vulguin veure en directe el grup de pop 'Presuntos Implicados', aquest dissabte al Teatre-Auditori, encara poden adquirir les darreres localitats a les guixetes del Teatre-Auditori, per telèfon o a través d'internet. Aquesta serà la una de les darreres oportunitats de veure actuar la formació, ja que la cantant, Soledad Giménez, ja ha anunciat que deixarà al mes de maig, el grup un cop acabi la gira que estan realitzant.

L'actuació a la nostra ciutat serà la primera que faci 'Presuntos Implicados' després que la seva cantant, Soledad Giménez, hagi anunciat que abandona la formació i continua la seva carrera professional en solitari.

El concert serà, a més, el penúltim que aquest grup ofereixi a Catalunya, i un dels darrers abans que finalitzin la gira que estan fent per diferents teatre de l'Estat Espanyol. Així ho ha remarcat la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, que considera que l'actuació del Teatre-Auditori es converteix, així, en un ocasió molt especial.

Àngels Solé

Ells han de complir la gira que tenen programada i jo crec que això encara revaloritza més el concert que faran a Sant Cugat, el penúltim el dia abans de dissoldre el grup. Pels que som fans del grup és una trista notícia però farà que el dia que vinguin en gaudim amb més intensitat


L'actuació servirà per presentar el darrer treball del grup, 'Postales', que commemora els vint anys del seu primer disc, 'Danzad, danzad malditos' i permet veure l'evolució que ha patit aquest tiro durant aquestes dues dècades.

Tot i que l'aforament del teatre ja està pràcticament complet, encara queden un centenar d'entrades disponibles. Les persones que estiguin interessades en assistir a aquesta actuació, poden adquirir les localitats a les guixetes del Teatre-Auditori, per telèfon, trucant al 93 589 12 68, o per internet, a l'adreça www.teatre-auditori.santcugat.org. El preu de l'entrada és de 36 euros per al públic general, i de 30 per als menors de 29 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.