El primer Premi de Narrativa Infantil de Sant Cugat rep més de 140 obres


  • Comparteix:

El proper 14 de febrer es lliuraran els premis als guanyadors

El proper 14 de febrer es lliuraran els premis als guanyadors

Més de 140 nens i nenes han presentat les seves obres al primer Premi de Narrativa Infantil de Sant Cugat, que organitza l'Ajuntament amb la col·laboració de les llibreries de la ciutat i de l'editorial Entrelibros. Des del consistori fan una valoració molt positiva de la resposta que ha obtingut aquesta primera iniciativa literària dirigida als més petits de la ciutat.

El primer Premi de Narrativa Infantil de la ciutat, organitzat per l'Ajuntament, les llibreries de la ciutat i l'editorial Entrelibros, ha rebut 143 obres de nens i nenes de primària. El jurat, presidit per la tinenta d'alcalde de Cultura Àngels Solé, haurà de decidir el proper 14 de febrer quina és l'obra guanyadora d'aquesta primera edició dirigida a estimular i promoure la creació literària dels més petits.

De moment, la resposta dels alumnes de primària de la ciutat ha estat molt ben rebuda pels organitzadors de la iniciativa, un fet que la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé ha qualificat d'èxit.

Àngels Solé

Una sorpresa. Sabia que les escoles promouen el fet d'escriure, però amb un esdeveniment així m'ha sorprès l'èxit de participació.


Tot i l'èxit inicial de participació, l'Ajuntament encara no ha decidit si farà una segona edició del Premi de Narrativa Infantil. Segons Àngels Solé, aquesta possibilitat es valorarà una vegada finalitzat el premi, encara que esperen seguir comptant amb el suport de l'editorial Entrelibros

Àngels Solé

Ens agradaria, però hem de fer una valoració de l'activitat a posteriori. És important considerar la valoració de l'editorial Entrelibros. Ens agradaria continuar però hem de valorar-ho una vegada acabat.


La tinenta d'alcalde també ha volgut destacar molt especialment la col·laboració de les llibreries de la ciutat, que han col·laborat en tot moment amb la iniciativa.

El primer guanyador de cada categoria del Premi de Narrativa Infantil de Sant Cugat s'emportarà 100 euros per llibres. A més, les escoles dels alumnes premiats també obtindran 100 euros per bescanviar a les llibreries col·laboradores. El premi també compta amb obsequis literaris per les mencions especials. A més, cal destacar que les obres guanyadores seran publicades en un volum que editarà Entrelibros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.