Avui s'inaugura l'exposició 'Madrid Art a Sant Cugat' a la Canals-Galeria d'Art

Cultura

Publicat el 26/gen/06 per Adria Claramunt

La Canals-Galeria d'Art inaugura avui a l'exposició 'Madrid Art a Sant Cugat', englobada dins del cicle 'Reflexions' i comissariada pel crític d'art català resident a Madrid Joan Lluís Montané. Es tracta d'una mostra que presenta una trentena de peces de cinc pintors i quatre escultors madrilenys o estrangers que tenen en comú la seva residència a Madrid o el fet d'exposar-hi regularment.

Pintors com Francisca Blázquez, José Luis Viejo Palacios, Hilda Fuchs, Alberto Cerritos i J.Martin Rojas comparteixen l'exposició 'Madrid Art a Sant Cugat' amb els escultors Raúl Apausa, Pongpan Chantanamattha, Hugo Pistilli i Nobotu Yurugi.

Es tracta d'una mostra comissariada pel crític d'art Joan Lluís Montané, català resident a Madrid, i que ha volgut portar a Sant Cugat una mostra d'artistes madrilenys o habituals de les sales d'art d'aquesta ciutat. Per a Montané, es tracta de traslladar la vitalitat artística de Madrid fins a la nostra ciutat.

Joan Lluís Montané

Madrid és actualment una ciutat oberta, internacional, en la que conflueixen diferents corrents de l'art actual. Hem volgut agrupar artistes madrilenys, estrangers residents a Madrid i artistes internacionals que hi exposen

Your browser doesn’t support HTML5 audio



D'aquesta manera, l'exposició pot ser un bon punt de partida per conèixer la realitat artística de la capital de l'Estat, que actualment gaudeix d'un bon clima creatiu i d'un gran impuls a nivell de galeries i fires d'art. En aquest sentit, la mostra pot servir per reflexionar també sobre les diferències en el món de l'art a Madrid i Barcelona.

La mostra s'inaugura avui a la Canals Galeria d'Art i es podrà veure fins el dia 2 d'abril.