Els santcugatencs Emma Vilarasau i Piti Español, nominats als premis Goya


  • Comparteix:

L'actriu Emma Vilarasau i el guionista Piti Español estan nominats als Premis Goya que lliura l'Acadèmia Espanyola de Cinema aquest cap de setmana a Madrid. Per tots dos és la seva primera nominació. Vilarasau opta al Goya a la millor actriu principal per la pel·lícula 'Para que no me olvides', mentre que Español està nominat pel guió de 'Otros días vendrán', que ha fet conjuntament amb Eduard Cortés.

L'actriu santcugatenca interpreta el seu segon paper principal en el món del cinema. És el d'una dona divorciada , Irene, que viu amb un fill de 18 anys i el seu pare, l'actor Fernando Fernán Gómez.

Per aquest treball ha estat nominada a la millor actriu principal, un guardó pel qual haurà de competir amb altres actrius més conegudes a la resta de l'Estat espanyol com són Candela Peña, Nathalie Poza o Ariadna Ozores. En declaracions al magazín 'Sant Cugat a Fons', Emma Vilarasau ha assegurat que, tot i que guanyés el premi, la seva carrera continuarà pel mateix camí.

Emma Vilarasau

Si venen propostes i les puc fer, les faré, després de Los sin nombre' pensava que tindria més ofertes, potser si tingués 20 anys em llençaria a l'aventura i aniria a Madrid


Ple que fa al guionista florestà, Piti Espanyol, la seva carrera també ha transcorregut bàsicament dins el món de la televisió i el guió d' 'Otros días vendrán' és la seva segona participació a la gran pantalla. És per això que s'ha mostrat molt il·lusionat per la possibilitat de rebre el premi, tot i que ha reconegut que el sol fet d'estar nominat ja és tot un orgull.

Piti Español

Amb la nominació ja estic content, si guanyem molt millor , però només pel fet de ser-hi ja es un honor


Tant Vilarasau com Español tenen actualment diversos projectes a la vista. L'actriu continuarà amb el rodatge de la telenovela 'Ventdelplà' fins el més de maig i després tornarà als escenaris amb l'obra 'Un matrimoni de Boston' al teatre Lliure.

Piti Español, de la seva banda, té entre els seus projecte més immediats el de portar la vida del clan familiar dels Pelayo al cinema. Un treball que compartirà per tercera vegada amb el director i guionista Eduard Cortés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.