Nou artistes formaran part de la 16a Biennal d'Art Contemporani


  • Comparteix:

El jurat de la 16a Biennal d'Art Contemporani ha escollit els treballs de nou artistes joves per donar vida a l'itinerari artístic per Catalunya i el Principat d'Andorra que s'iniciarà el proper mes d'abril i s'allargarà fins el desembre de 2009. Entre les 132 propostes presentades s'han escollit les obres de sis catalans, un peruà, un basc i un saragossà.

El jurat de la 16a Biennal d'Art Contemporani Català s'ha reunit aquest divendres a Sant Cugat per decidir els treballs que formaran part de l'exposició. Les nou obres seleccionades d'entre 132 participants s'integraran en la mostra que obrirà les seves portes el proper 22 d'abril al Museu de Sant Cugat.

El director de la Biennal, el galerista santcugatenc Josep Canals, ha destacat que la de Sant Cugat és la biennal més antiga de Catalunya. Canals explica alguna de les novetats d'enguany.

Josep Canals

S'ha convertit en la Biennal més antiga de Catalunya. Aquest any hi ha canvis, per exemple, els 300 euros que donem als artistes seleccionats.


El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha destacat l'ampli prestigi que té la Biennal d'Art Contemporani Català arreu del país.

Xavier Escura

És una Biennal d'Art d'ampli prestigi. És la més antiga i amb més arrels sorgida de l'activa societat civil.


El jurat de la biennal està format per vuit professionals de l'art com artistes plàstics, així com historiadors, crítics i catedràtics d'arts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.