Presuntos Implicados s'acomiada del seu grup de músics durant el concert del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El teatre s'ha omplert de gom a gom per gaudir d'una de les darreres actuacions del grup abans que la cantant deixi la formació

El teatre s'ha omplert de gom a gom per gaudir d'una de les darreres actuacions del grup abans que la cantant deixi la formació

El fred i la neu no han impedit que el Teatre-Auditori s'omplís aquest dissabte per veure en directe 'Presuntos Implicados', en el que ha estat el seu penúltim concert a Catalunya. L'actuació a la nostra ciutat ha estat, a més, la darrera que la formació feia amb la seva banda de músics, i tot i que la connexió amb el públic no s'ha donat d'entrada, finalment els espectadors han acabat d'empeus i corejant les cançons amb aquest trio de València.

L'expectació pel concert era molt alta, ja que aquesta era la primera actuació que Presuntos Implicados feia després que Soledad Giménez fes pública la seva decisió de deixar el grup un cop acabin la gira i continuar la seva carrera en solitari.

Davant d'un teatre ple de gom a gom, el trio de València ha ofert un concert una mica irregular, que ha estat marcat per alguns problemes tècnics inicials i per la manca de sintonia entre els propis músics. Finalment però, s'ha produït l'esperada connexió amb el públic, que ha acabat d'empeus, picant de mans i corejant les lletres.

El moment més emotiu ha arribat a l'hora dels bisos, quan Presuntos Implicados ha fet una fugaç referència a la seva propera separació, assegurant que per ells, aquesta era una nit molt especial i emotiva ja que ha estat la seva darrera actuació en companyia dels músics que els han acompanyat tots aquests anys. Així mateix ho ha manifestat després del concert el guitarra Juan Luis Giménez, en declaracions a Ràdio Sant Cugat.

Juan Luis Giménez

Ha sigut un concert molt emotiu. Era l'últim que fèiem en companyia de tots els nostres músics, perquè encara ens queden una vintena d'actuacions només nosaltres 3. Ha sigut una nit especial i emotiva, s'ha fet difícil tocar


També l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, que no s'ha volgut perdre l'actuació, ha volgut remarcar el caràcter 'històric' d'aquest concert i ha assegurat que poder haver acollit aquest actuació tan especial ha estat un 'privilegi' per la ciutat.

Lluís Recoder

Avui ha estat un concert històric. No sabíem que ho havia de ser, quan els vam contractar però ha estat l'última vegada que han toca amb tota la banda, i crec que d'aquest concert se'n parlarà sempre


Tot i que l'actuació havia de servir per presentar el darrer treball d'aquesta formació, que sota el títol 'Postales', commemora els seus 20 anys d'història, el concert s'ha convertit en un repàs per alguns dels temes més emblemàtics del grup, on no hi ha faltat cançons com 'Mi pequeño tesoro', 'Gente' o 'Alma de Blues', que han estat corejades per un públic de totes les edats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.