L'empresa Grup XXI patrocina la segona temporada del cicle de cinema d'autor


  • Comparteix:

La programació inclou films com 'Bailar en la oscuridad' i 'La vida es un milagro', entre d'altres

La programació inclou films com 'Bailar en la oscuridad' i 'La vida es un milagro', entre d'altres

L'empresa Grup XXI patrocinarà amb 8.000 euros la segona temporada del cicle de cinema d'autor en versió original que organitzen l'Ajuntament i Cinesa i que va començar el passat 12 de gener. Fins a finals de març, la programació inclou pel·lícules com 'Bailar en la oscuridad', de Lars Von Trier, 'La vida es un milagro', d'Emir Kusturika, i 'La cuadrilla', de Ken Loach, entre d'altres.

L'alcalde, Lluís Recoder, i el director general de l'empresa Grup XXI, Santiago Vila, han signat aquest dilluns un conveni de patrocini mitjançant el qual la immobiliària aporta 8.000 euros per a la difusió de la segona temporada del cicle de cinema en versió original que organitzen l'Ajuntament i Cinesa. Una iniciativa que, segons ha explicat Recoder, va engegar-se amb 'prudència' l'any passat però ha demostrat ser tot un èxit de públic.

Lluís Recoder

Vam començar la temporada 2005 amb prudència, però pensàvem que funcionaria bé. La millor prova de l'èxit és que iniciem la segona temporada amb un balanç de públic molt positiu.


El conveni de patrocini estableix que Grup XXI aportarà aquesta temporada 8.000 euros per ajudar a la difusió del cicle. El conseller delegat de l'empresa, Santiago Vila, ha fet una crida a altres empreses instal·lades a Sant Cugat perquè s'impliquin en la vida cultural i social de la ciutat.

Santiago Vila

Encoratjo a altres empresaris de Sant Cugat a vincular-se amb la ciutat. Hi guanyem tots.


Durant la primera temporada, el cicle de cinema d'autor va aconseguir una mitjana d'ocupació de la sala del 64%, amb 183 persones per sessió. En les dues primeres sessions d'aquesta segona temporada, que va començar el 12 de gener, aquesta xifra s'ha incrementat, arribant a una ocupació mitjana de 188 persones que gairebé han omplert la sala més gran dels Cinemes Sant Cugat.

Fins el 30 de març, estan programades pel·lícules com 'La dama de honor', de Claude Chabrol, 'La vida es un milagro', d'Emir Kusturika, 'La Cuadrilla' de Ken Loach i 'Bailar en la oscuridad', de Lars Von Trier, entre d'altres. Les sessions són els dijous a les 10 de la nit i el preu de l'entrada és de 3 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.