La XV Biennal d'Art Contemporani Català rep prop de 150 originals


  • Comparteix:

Cap santcugatenc ha presentat, de moment, propostes per l'exposició

Cap santcugatenc ha presentat, de moment, propostes per l'exposició

La XV edició de la Biennal d'Art Contemporani Català, que s'inaugura a mitjans d'abril al Museu de Sant Cugat, tindrà, segons sembla, una escassa participació santcugatenca. I és que, un cop tancat el termini per presentar originals, no s'ha presentat cap artista de la nostra ciutat. Des de L'organització confien però rebre alguna proposta per correu durant els propers dies. Recordem que una de les principals novetats per a la present edició serà la creació d'un premi a càrrec de la Caja de Ahorros del Mediterráneo (CAM).

Al final del termini per presentar originals per a la XV Biennal d'Art, l'organització ha rebut al voltant de 150 propostes. D'aquestes però, de moment no n'hi ha cap de santcugatenca. Tot i això, des de l'organització remarquen que aquestes xifres encara no són definitives perquè s'espera que al llarg d'aquesta setmana arribin els darrers originals per correu.

El galerista Josep Canals, promotor de l'exposició, calcula que finalment podrien ser un o dos els originals que finalment acabin arribant; tot i això ha lamentat el baix nombre d'artistes menors de 35 anys de la nostra ciutat.

Josep Canals

Només hi ha un o ods santcugatencs i si ho comparem amb d'altres edicions és molt poca gent


Recordem que una de les novetats per aquesta present edició serà la creació d'un premia a càrrec de la Caja de Ahorros Mediterráneo.

La Biennal d'Art Contemporani Català va néixer l'any 1977 de la iniciativa de Josep Canals. Actualment està organitzada per aquest galerista i per l'Ajuntament de Sant Cugat, amb el suport de diferents institucions públiques i privades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.