El baríton Artysz i la pianista Rodríguez Brià inauguren el cicle 'Una hora de música'


  • Comparteix:

El baríton polonès Jerzy Artysz i la pianista catalana Marina Rodríguez Brià inauguren aquest dimecres el cicle de concerts 'Una hora de música' a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels. Aquest cicle té com a objectiu de difondre la música entre l'alumnat de l'escola i la ciutadania en general.

L'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels acollirà avui el primer concert d'una nova edició del cicle de música de cambra. Sota el títol 'Una hora de música', la iniciativa portarà una gran varietat d'artistes de reconegut prestigi.

El primer concert anirà a càrrec del baríton polonès Jerzy Artysz i la pinaista catalana Marina Rodríguez Brià. En ocasió del 150è aniversari de la mort de Robert Schumann, el baríton i la pianista oferiran el cicle de lieder 'Dichterliebe', acompanyats també de música de Chopin i Liszt.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, s'ha felicitat pel gran nivell dels intèrprets que passaran per l'Escola Municipal de Música.

Àngels Solé

L'enfoc és aconseguir que l'Aula Magna esdevingui durant l'any un espai d'alt nivell, que tingui una funció pels alumne, però que també sigui un espai on la música tingui els exponents més interessants de la música de cambra en petit format.


El programa del primer semestre de 2006 es completarà amb les actuacions de la violinista clàssica Farran James i del pianoforte Marju Vatsel, que oferiran el 9 de març, i en motiu de l'any Mozart, un repertori d'obres interpretades amb instruments tal com es feien servir en temps del compositor austríac.

El 5 d'abril s'oferirà una incursió en la música contemporània amb obres de Ramon Humet, Josep M. Guix, i Alexandra Gardner. Ramon Humet i la pianista Sílvia Vidal interpretaran aquestes peces.

Finalment, el 18 de maig, els violoncelistes Anna Mora i Lluís i Gerard Claret oferiran peces de Bach, Haydn, Beethoven, Cassadó. Aquest concert servirà per tancar la programació d'aquesta primera tanda de concerts del cicle que forma part de la programació estable del Centre Cultural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.