La galeria Canals estudia retallar l'horari d'obertura al públic per la baixa assistència de visitants


  • Comparteix:

Josep Canals reclama a l'Ajuntament que apliqui el Pla de Cultura

Josep Canals reclama a l'Ajuntament que apliqui el Pla de Cultura

Canals Galeria d'Art contempla reduir l'horari d'obertura al públic a causa de la baixa d'assistència de visitants El propietari de la sala, Josep Canals, considera que cal replantejar-se el 'trist' panorama artístic de Sant Cugat. Per aquest motiu, el galerista reclama a l'Ajuntament que apliqui el Pla de Cultura per activar el sector de les sales d'art a la ciutat.

Canals es planteja reduir l'horari d'obertura al públic de la seva sala d'art contemporani per la baixa assistència de visitants. El galerista ha subratllat que contempla aquesta opció a causa del 'trist' panorama artístic de la ciutat, i ha exemplificat aquesta situació amb la manca d'artistes joves, el tancament de galeries i la baixa assistència de visitants a la seva sala d'art contemporani.

El propietari de la galeria considera que seria 'greu' que un espai d'art contemporani es veiés obligat a tancar.

Josep Canals

La galeria Canals es planteja l'horari d'obertura al públic si no hi assisteixen més visitants. Seria molt greu que l'única sala d'art contemporani hagués de tancar.


Per aquest motiu, Canals reclama a l'Ajuntament que s'apliqui el Pla de Cultura perquè les sales disposin de facilitats per fer la seva activitat. Escoltem el galerista.

Josep Canals

Demano a l'administració local que apliqui el Pla de Cultura, en el qual es contemplen les ajudes per a la indústria cultural.


Josep Canals ha confirmat també que la seva galeria no participarà en la propera edició de la Nit de l'Art. El galerista ja va abandonar l'any passat el col·lectiu 'Espais d'Art', organitzador d'aquesta iniciativa, per discrepàncies amb l'orientació de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.