La 6ena Nit de l'Art escalfa motors amb la convocatòria del 1er. Premi de Pintura Petit Format


  • Comparteix:

El col·lectiu Espais d'Art Sant Cugat i l'Ajuntament han convocat el 1r Premi de Pintura Petit Format. El lliurament del premi, dotat amb 12.000 euros, tindrà lloc el 27 de maig durant els actes de la Nit d'Art. Una exposició mostrarà les obres finalistes a la Casa de Cultura.

Durant la 6a edició de la Nit d'Art es donarà a conèixer al guanyador del 1r Premi de Pintura Petit Format, un certamen organitzat per Espais d'Art Sant Cugat i l'Ajuntament. La convocatòria premiarà una obra que no sigui inferior als 24 x 19 centímetres ni superior als 65 x 50.

Entre l'1 i el 7 d'abril, els artistes que vulguin participar en el concurs hauran de presentar, entre d'altres coses, una fotografia de l'obra i una nota biogràfica del participant. Posteriorment i abans del 25 d'abril, es farà la selecció dels finalistes.

El president d'Espais d'Art Sant Cugat, Lluís Ribas, explica que es vol potenciar la Nit d'Art.

Lluís Ribas

Volem ampliar la Nit d'Art amb la inclusió d'elements com aquest premi de pintura per a petit format.


Entre l'11 i el 30 de maig, una exposició a la Casa de Cultura mostrarà les obres dels artistes seleccionats per a la fase final del concurs.

El jurat d'enguany estarà format per la tinenta de Cultura, Àngels Solé; el president d'Espais d'Art, Lluís Ribas; els crítics d'art, Josep Maria Cadena, Ricard Planas, Conxita Oliver; el galerista, Jordi Batlle; el gerent d'Autocugat, Josep Maria Negre, i el literat Baltasar Porcel.

Lluís Ribas assegura que el premi vol ser una referència arreu de l'Estat.

Lluís Ribas

Ser un premi de petit format és una característica singular. Volem ser un premi de pintura de refrència arreu de l'Estat.


El 1r Premi de Pintura Petit Format va destinat a artistes majors de 18 anys i compta amb el patrocini d'Autocugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.