El Teatre Unió acull una espectacle irlandès molt 'amable'


  • Comparteix:

'Les bodes del Llauner', obra de l'escriptor John Millington Synge, s'ha presentat aquest cap de setmana al públic santcugantenc, al Teatre de la Unió. Sota la direcció de Xano Porti, el muntatge mostra la Irlanda en una època de gana, misèria i desarrelament cultural, a través d'una obra curta però plena de ritme i amb un clar protagonisme de l'humor.

'Les Bodes del Llauner' és una obra que mostra la societat irlandesa de finals del segle XIX, en una època de misèria i en que l'Església juga un paper fonamental entre els ciutadans. L'obra, escrita per John Millington Synge, està dirigida per Xano Porti, membre de la companyia Fira Zero.

Segons ha explicat ell mateix, aquest és un muntatge amable que tracta temes molt característics de l'època amb un to entre corrosiu i tendre, però sempre amb un aire divertit i entretingut. El director afirma que per ell una obra ha de tenir alguna cosa més que un simple final feliç, ha de fer pensar al públic.

Xano Porti

Ha d'haver alguna cosa que faci pensar, que la gent quan sorti de l'espectacle pensi què és el que els hi hem volgut transmetre. En definitiva una obra amb cara i ulls


L'obra destaca sobretot per la seva escenografia ja que l'espectacle es desenvolupa en dos nivells: l'escenari on se situa l'església i la part del públic acondicionada per actuar i interactuar amb els espectadors.

'Les Bodes del Llauner' es mantindrà al Teatre Unió també el dissabte nit i diumenge tarda de la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.