Dissidència Sònica prepara el tercer disc recopilatori de bandes de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'entitat Dissidència Sònica, que agrupa una setantena de conjunts de música de Sant Cugat, està preparant el tercer recopilatori amb temes de bandes santcugatenques de diferents estils. La intenció es tenir-lo enllestit per abans de la Festa Major i poder oferir un concert a durant les festes de la ciutat per donar més impuls a l'esdeveniment.

El tercer CD recopilatori de l'entitat Dissidència Sònica, que agrupa 70 bandes de de diferents estils de música de la ciutat, comença a donar les primeres passes. Des del col·lectiu ja han començat a lligar els primers grups que hi participaran i confien en arribar als 15 o 20 grups per poder editar un recopilatori amb molta varietat.

Es tracta, a més, d'una bona oportunitat per aquelles formacions que no hagin gravat mai ja des de Dissidència Sònica els poden assessorar i ajudar-los a tenir una primera maqueta, encara que sigui compartida. Així ho ha dit el membre de Dissidència Sònica, Eloi Alegre.

Eloi Alegre

És el tercer recopilatori i per la gent que no té maqueta, ja en tindrà una encara que sigui compartida, i després es fa una promoció i arriba a més gent.


D'altra banda, des de l'entitat han tornat a reclamar una sala de concerts i un local d'assaigs, al mateix temps que han fet una crida a totes aquells grups que vulguin participar i aportar el seu granet de sorra per la promoció de les formacions musicals de Sant Cugat. Escoltem Eloi Alegre.

Eloi Alegre

A part de participar en el recopilatori, les bandes que vulguin poden aportar idees i poden venir a les reunions de Dissidència Sònica, perquè el CD és també una manera de conèixer més grups de Sant Cugat, perquè sempre hi ha noves bandes amb les que no tenim contacte perquè no podem estar a tot arreu.


La intenció de l'entitat és poder editar el CD recopilatori abans de la Festa Major de Sant Cugat, per poder fer una presentació més important i poder incloure un concert durant les festes de la ciutat amb les bandes integrants del recopilatori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.