La Fundació Mozart oferirà un concert diumenge al Monestir


  • Comparteix:

La Fundació Mozart, que durant tota aquesta setmana ha celebrat a Sant Cugat el seu primer Curs de Cant Coral, ofereix diumenge un concert al Monestir. El recital tancarà el curs, basat en la tècnica de fenomologia, que sis alumnes d'arreu del món han fet a la ciutat seguint les teories de Sergiu Celibidache.

El curs superior de direcció coral és el primer creat per la Fundació Mozart de Catalunya. Els alumnes són els més antics de Juan Maria Esteban i entre ells hi ha el santcugatenc Oriol Camps, mestre de la Capella del Monestir.
Juan María Esteban va fundar el 1993 la Orquestra Joaquín Turina de Munich, de la qual en va ser director fins el 1996 quan va passar a dirigir l'Orquestra de la Comunitat de Madrid. El director té una àmplia experiència pedagògica i ha rebut nombroses beques. Esteban ha valorat molt positivament el desenvolupament del curs de direcció coral a Sant Cugat.

Juan María Esteban

Ha estat una rebuda molt bona per part del Mossèn Blai, el Monestir i la ciutat.


El concert serà interpretat pels alumnes participants en aquest primer curs de Direcció Coral. Al concert intervindrà també l'orgue del Monestir sota la direcció d'Albert Silvas. Durant l'acte s'interpretaran peces de Bach, Pachembel, o Purcell. El concert començarà a dos quarts de deu a l'església del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.