La Cotton Club Big Band i el grup Doctor Calypso actuaran a la Festa Major de Valldoreix


  • Comparteix:

La Cotton Club Big Band i el grup d'ska Doctor Calypso actuaran a la Festa Major de Valldoreix, que es celebrarà entre el 13 i el 16 de setembre. Durant aquests dies es podrà gaudir també de l'obra 'Som i serem', de Teatre de Guerrilla, i de la comèdia 'La Clau', de Noel Clarasó. A banda, la tradicional trobada castellera, el ball de gegants i un concurs de paelles i de truites seran altres dels actes de la festa. Pels més petits hi haurà gimcanes i els concursos de pintura ràpida.

El programa de la festa inclou també una visita comentada a l'arxiu Gavín, una cantada d'havaneres amb el seu tradicional cremat, o una exposició dels cartells de la Festa Major; així com la seva corresponent entrega de premis. També dins de l'àmbit artístic, està previst una mostra de Firart al Casal de Cultura.

La vocal de Serveis Personals de l'EMD de Valldoreix, Mercè Calafell, ens explica com és la implicació de les institucions en l'elaboració dels actes de la festa:

Mercè Calafell



Altres actes seran el concert de gospel, una sessió teòrica i pràctica de tai-txi, una trobada de mountain bikes, un concurs de petanca i una xocolatada. Els actes de la festa finalitzaran el dilluns 16 de setembre amb la celebració, a les dotze del migdia, de la missa major a l'església de Sant Cebrià i el posterior vermut popular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.