El Grup de Teatre Social Femarec actua per primera vegada al Teatre-Auditori amb 'Seduïts pel dubte?'


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori acull aquest dissabte 'Seduïts pel dubte?', de la directora santcugatenca Glòria Rognoni i el grup de teatre social Femarec. L'espectacle, interpretat íntegrament per actors i actrius amb discapacitat, es basa en dos contes de Quim Monzó. A dia d'avui, ja s'han venut 500 de les 700 localitats de l'aforament.

El muntatge surt per primera vegada de Barcelona, on es va estrenar al novembre passat, per arribar al Teatre Auditori. L'obra compta també amb el suport de l'Obra Social de Caixa Sabadell, que aporta 4.000 euros en concepte de patrocini.

A partir de dos contes irònics de Quim Monzó sobre el tema del dubte, l'actriu i directora santcugatenca Glòria Rognoni ha desenvolupat una història divertida d'incerteses entrecreuades. El repartiment del muntatge, produït pel grup de teatre social Femarec, està format per onze actors i actrius amb discapacitat.

En la presentació de l'espectacle, Glòria Rognoni ha agraït l'aposta del Teatre-Auditori per aquest espectacle en la programació habitual del teatre santcugatenc.

Glòria Rognoni

És important que estiguem dins la programació normal del Teatre-Auditori i que es faci un dissabte. Així es tracta com una obra important. És un repte que assumeix el teatre i l'Ajuntament i s'ha d'agrair.


Encara queden 200 localitats per a l'espectacle a la venda. El preu de l'entrada és de 6 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.