Ismael Serrano sedueix el públic del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El cantautor converteix l'actuació en una crítica política en contra del PP

El cantautor converteix l'actuació en una crítica política en contra del PP

El cantautor madrileny Ismael Serrano ha fet posar dempeus el públic del Teatre Auditori, que s'ha omplert de gom a gom amb motiu d'aquesta actuació. El cantant ha presentat el seu darrer treball 'Naves ardiendo más allá de Orión' però també ha fet un ampli repàs a alguns dels seus temes més coneguts, sense deixar de banda les nombroses peticions dels espectadors. Durant l'actuació, el cantautor no ha deixat de banda l'actualitat política, carregant contra de la crispació que generen alguns partits polítics com el PP

Davant un públic molt jove i també totalment entregat, Serrano ha fet un repàs a la seva trajectòria musical, cantant els temes del seu darrer treball com 'Ya nada es lo que era' o 'Duermes' però també algunes de les cançons més conegudes dels seus primers àlbums, començant pel primer disc 'Atrapados en azul', i on no hi ha faltat 'Papá cuéntame otra vez' o 'Vértigo'.

Des de bon principi, el cantautor ha establert un diàleg amb el públic, que ha respost corejant els temes i amb forts aplaudiments però també amb un gran nombre de peticions a les que Serrano ha donat resposta. Aquesta bona acollida ha estat molt ben rebuda pel cantant madrileny, que després del concert ha assegurat que havia estat 'una nit molt especial'.

Ismael Serrano

La veritat és que ha sigut un concert molt bonic. S'ha aconseguit establir aquesta complicitat, aquest diàleg que per mi és la cançó d'autor. El que suposa la música és això, un canta per sentir-se menys sol i ets sents acompanyat quan la gent respon


Ismael Serrano no ha deixat perdre l'ocasió de fer broma i fer gala d'una gran ironia i de l'esperit crític que apareix en les seves lletres, amb clares referències a la situació política actual que es viu a Catalunya i al conjunt de l'Estat Espanyol arran de l'Estatut, o lamentant que li haguessin perdut les maletes tot i no haver anat per la terminal 4 de l'aeroport de Barajas.

Un dels moments més emotius ha arribat quan ha volgut dedicar una cançó a les víctimes de l'11-M i ha agraït la solidaritat manifestada per part de tots els ciutadans de l'Estat però especialment dels catalans. Serrano ha assegurat que 'el sentit de solidaritat t'ajuda a veure que no està tot perdut i que el sentit comú s'imposa per sobre d'una crispació falsa i que alguns intenten instrumentalitzar'.

El cantautor s'ha mostrat molt satisfet d'haver pogut superar la distància que el separava del públic, ja que segons ha afirmat, les cançons sovint serveixen per això, per trencar barreres i 'establir ponts de diàleg i de solidaritat'.

Isamel Serrano

Jo crec que hem salvat aquesta distància, i crec que aquest és el repte, salvar distàncies i aconseguir la proximitat, que és la que sugereixen les cançons, que parlen de sentiments compartits


Recordem que Ismael Serrano està fent aquests dies una gira que, sota la organització de la Diputació de Barcelona, recorrerà 8 municipis de la demarcació com Manresa, Sabadell i Granollers, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.