Ple al Teatre Auditori per presenciar 'Seduïts pel dubte?' de Rognoni i Femarec


  • Comparteix:

El Teatre Auditori s'ha omplert aquest dissabte amb la interpretació de 'Seduïts pel dubte?' de la directora santcugatenca Glòria Rognoni, i a càrrec del grup de Teatre social Femarec. L'espectacle, interpretat íntegrament per actors i actrius amb alguna discapacitat, ha estat rebut amb una gran ovació per part del públic.

L'actuació del Grup de Teatre social Femarec ha aconseguit atraure 724 persones que han omplert el Teatre Auditori. L'agrupació, que treballa des de 1997 fent espectacles amb disminuïts psíquics i físics, ha posat dempeus el públic assistent amb 'Seduïts pel dubte?' de la directora santcugatenca, Glòria Rognoni.

En acabar l'obra, Rognoni s'ha mostrat molt satisfeta de la resposta i ha convidat a la sensibilització.

Glòria Rognoni

Molt satisfeta, no tant per mi sinó per ells i també pel públic, que gaudeixi i que canviï la seva visió sobre el què és una discapacitat psíquica, per mi és molt satisfactori.


'Seduïts pel dubte?' és una adaptació de Rognoni a partir de dos contes de Quim Monzó on treballen 11 actors i actrius. L'espectacle combina els diàlegs, la música i la coreografia que els intèrprets han treballat als tallers de teatre i escenografia de Femarec.

L'alcalde Lluís Recoder, que ha volgut felicitar la directora pel treball que fa amb els actors, ha destacat la qualitat de l'obra.

Lluís Recoder

Realment ha estat una nit màgica, per la qualitat de la interpretació, per la història i la tendresa que transmeten.


Aquest grup de teatre, que ara comença a preparar un nou espectacle, ha fet gires arreu del món i al 2004 va rebre una menció especial d'arts escèniques als Premis Ciutat de Barcelona. En acabar l'actuació a l'Auditori, la directora ha rebut ja noves sol·licituds per portar l'obra a altres teatres de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.