Fila Zero dedica la seva última obra 'Les bodes del Llauner' al desaparegut Jaume Tubau


  • Comparteix:

L'última sessió de l'obra 'Les bodes del Llauner', sota la direcció de Xano Porti, s'ha presentat aquest diumenge al Teatre de La Unió i ha estat dedicat al desaparegut Jaume Tubau. El muntatge mostra la Irlanda de finals del segle XIX, en una època de gana, misèria i desarrelament cultural a través d'una obra curta però plena de ritme i humor.

'Les bodes del Llauner' és una obra escrita per John Millington Synge i dirigida pel director Xano Porti, membre de la companyia Fila Zero. Segons ha explicat el director de l'obra aquest és un muntatge amable que tracta temes molt característics de l'època amb un to entre corrosiu i tendre, però sempre amb un to entretingut i divertit.

L'obra ha tingut una bona rebuda per part del públic santcugatenc ja que han pogut assistir-hi a les quatre sessions que han ofert durant dues setmanes. La cap de sala, Mariona Delaldea, ha dit que aquest trimestre està anant molt bé i que les obres estan sent ben acceptades. Escoltem la valoració que fa Delaldea de 'Les bodes del Llauner'.

Mariona Delaldea

Els dos primers dies força bé, vam omplir la meitat de la sala. Dissabte no molta gent però diumenge tarda bastant bé.


L'alcalde, Lluís Recoder no s'ha volgut perdre l'actuació del grup amateur santcugatenc Fila Zero i ha fet una valoració molt positiva del teatre que fa aquest companyia.

Lluís Recoder

Jo sempre que he vingut a veure Fila Zero he disfrutat molt. Fan obres intel·ligents amb sentit de l'humor i molt ben triades.


La pròxima obra que acollirà el Teatre Unió és 'A Hawaii' de la companyia 'Katraska' el divendres 17 a les 11 de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.