L'espectacle 'Mil·lènium' del Mag Lari aconsegueix un ple absolut al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El Mag Lari ha omplert aquest diumenge el Teatre Auditori amb una sessió doble que ha aconseguit exhaurir totes les entrades. Tot i haver actuat en diverses ocasions a la nostra ciutat, aquesta ha estat la primera vegada que ho ha fet a l'Auditori, on ha presentat el seu espectacle 'Mil·lènium' i ha seduït petits i grans amb el se sentit de l'humor i un variat repertori de trucs de màgia.

El Mag Lari ha tornat a fer les delícies dels santcugatencs, que li han correspost exhaurint les entrades del Teatre-Auditori per a les dues funcions que ha ofert aquest diumenge.

Acompanyat d'un bon joc d'efectes sonors i visuals, i fent gala d'un gran sentit de l'humor, l'il·lusionista ha sorprès petits i grans amb els habituals jocs de cartes, amb les actuacions de l'ànec 'Cinto' i del peix 'Sushi', ja habituals del seu repertori, i amb un truc final on ha fet volar un nen del públic.

I és que, tot i ser un habitual dels escenaris santcugatencs, aquesta era la primera vegada que el reconegut mag actuava al Teatre-Auditori, on ha pogut presentar el seu muntatge 'Mil·lènium'. Segons ha explicat ell mateix, el fet de tenir una infraestructura com aquesta li ha permès fer trucs més complicats dels que havia pogut fer fins ara a Sant Cugat.

Mag Lari

Era el primer cop que estàvem aquí a l'Auditori i hem pogut fer un espectacle més complert ja que si estem al teatre de Mira-sol o a l'aire lliure, no podem fer coses tan complicades


L'actuació ha estat molt ben rebuda pels espectadors, que l'han recompensat amb grans rialles i forts aplaudiments. Josep Maria Lari s'ha mostrat molt satisfet d'aquesta acollida, arribant a afirmar que el públic santcugatenc 'és dels millors públics de Catalunya'.

Mag Lari

Estic molt content. Això de venir i que sent l'Auditori tan gran, s'ompli em fa molta il·lusió. Però el que em fa il·lusió és venir a Sant Cugat perquè sempre tenim molt bona resposta. Crec que és dels millors públics de Catalunya, el de Sant Cugat


La programació familiar continuarà al Teatre-Auditori el proper diumenge amb la versió reduïda i adaptada a tots els públics que oferirà l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat de l'òpera 'Le Villi' de Giacomo Puccini.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.