'Fast food nation' critica les cadenes de menjar ràpid al cicle de cinema d'autor


  • Comparteix:

El cicle de cinema d'autor projecta aquest dijous 'Fast food Nation', de Richard Linklater. El film, basat en el 'best-seller' d'Eric Schlosser, critica les pràctiques de certs establiments nord-americans de menjar ràpid. La pel·lícula es podrà veure als cinemes Cinesa en doble sessió: a dos quarts de vuit de la tarda i a les deu de la nit.

'Fast food nation' és un film polític que denuncia les pràctiques amb animals de les grans empreses de menjar ràpid. 'Big One' és la nova hamburgesa de la cadena de menjar ràpid 'Mickey's'. Un executiu de l'empresa rep l'encàrrec d'investigar la qualitat de la carn. Les instal·lacions, netes i eficients, amaguen tot un misteri. Greg Kinnear i Patricia Arquette protagonitzen el drama anglosaxó.

La pel·lícula es podrà veure als cinemes Cinesa en doble sessió: a dos quarts de vuit de la tarda i a les deu de la nit. El preu de l'entrada és de tres euros.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.