El Teatre-Auditori acollirà l'estrena a Catalunya del musical 'Antígona tiene un plan'


  • Comparteix:

Aquesta serà la primera vegada que el Teatre-Auditori programi un espectacle pel dia de Sant Medir

Aquesta serà la primera vegada que el Teatre-Auditori programi un espectacle pel dia de Sant Medir

La productora 'Jana Producciones' portarà al Teatre-Auditori de Sant Cugat el seu darrer muntatge musical, titulat 'Antígona tiene un plan', els propers dies 3 i 4 de març. L'obra, que s'ha afegit a la programació d'aquest semestre, és un espectacle familiar pensat per tots els públics i es podrà veure en 4 funcions, una d'elles dirigida a les escoles.

Aventures, acció, humor, música i dansa es combinen en aquest muntatge que, per primer vegada es podrà veure a Catalunya, després de la seva estrena a Madrid es passat 15 de desembre.

Basat en el clàssic text de Sófocles, el musical 'Antígona tiene un plan' parteix de la història i els personatges d'aquesta tragèdia grega però la modernitza i en canvia l'argument per allunyar-se dels fets més dramàtics i convertir-ho en un musical amable i divertit. Així ho ha explicat el seu director, Javier Muñoz, que ha assegurat que es tracta d'una història trepidant on els espectadors no tenen ni un minut per avorrir-se.

Javier Muñoz

El que hem volgut fer és un espectacle per tota la família, per tots els públics, però en gran, no hi ha ni un minut on l'espectador estigui esperant. A nosaltres ens agradava molt el text de Sófocles però ho vam convertir en comèdia


La productora va començar a treballar en aquest projecte ara fa 2 anys, i l'obra va estrenar-se a mitjans de desembre al Teatro de Madrid, on ha estat 3 setmanes i ha rebut més de 18.000 espectadors. Ara el musical comença una gira que el portarà per diferents ciutats de l'Estat Espanyol i també fins a Catalunya, on podrà veure's al Teatre-Auditori de la nostra ciutat.

Una de les seves protagonistes, Cristina Llorente, assegura que està sent una feina molt dura però que els 28 actors i ballarins s'esforcen cada dia per donar-ho tot dalt de l'escenari.

Cristina Llorente

És una feina molt dura on la companyia ho donen tot dalt de l'escenari, ens hi deixem la pell


Aquest espectacle podrà veure's els dies 3 i 4 de març fora de la programació regular del Teatre-Auditori. El director d'aquest equipament, Pep Tugues, ha assegurat que, després d'estudiar la proposta, han decidit buscar-li un forat ja que pot contribuir a enriquir el conjunt de la programació, Tugues ha destacat també que, per primera vegada es programarà un espectacle el dia de Sant Medir, amb la voluntat d'oferir una alternativa per al vespre d'aquesta festivitat de la ciutat.

Pep Tugues

Ens va arribar per part de la productora que estaven buscant un teatre per estrenar-ho aquí i ens va semblar una oportunitat per les característiques i la seva espectacularitat


El musical 'Antígona tiene un plan' es podrà veure el dia 3 de març a les vuit del vespre i els dia 4 a dos quarts de sis de la tarda i a les nou de la nit. A banda, el dia de Sant Medir s'oferirà una funció matinal per escolars d'arreu de Catalunya. El preu de l'entrada és de 24 euros, i de 21 euros en el cas de grups de més de 15 persones o de menors de 29 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.