Yelmo Cineplex de Sant Cugat projecta la pel·lícula 'Jimmy Neutró' en versió doblada al català


  • Comparteix:

Yelmo Cineplex de Sant Cugat és un dels cinemes que projecta en català la pel·lícula 'Jimmy Neutró, el nen inventor'. El film explica les aventures d'un nen de 10 anys especialment intel·ligent que ha de salvar els adults que han estat segretats per uns extraterrestres.La pel·lícula creada totalment per ordinador i realitzada en tres dimensions és el primer llargmetratge del canal Nickelodeon.

La cartellera de cinema en català s'amplia amb aquesta pel·lícula destinada fonamentalment al públic familiar i infantil. Jimmy Neutró és un nen de 10 anys tímid i sense gaires amics però amb una gran intel·ligència. Quan els adults de la ciutat són segrestats per un grup d'extraterrestres, Jimmy assumirà el repte d'alliberar-los amb l'ajut del seu gos robòtic. D'aquesta manera, Jimmy Neutró esdevindrà un heroi. La pel·lícula escrita i dirigida per John A. Davis es projectarà a un total 13 sales catalanes. La temporada de cinema en català d'estiu s'acabarà amb l'estrena d'un altre llargmetratge infantil, "Doraemon i els pirates del mar del Sud".


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.