L'espectacle 'Garrick' del Tricicle amplia les representacions al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori ha decidit ampliar fins a tres el nombre de representacions de l'espectacle 'Garrick' del Tricicle. Fins ara hi havia programades dues funcions pel dissabte 7 i el diumenge 8 de juny, de les quals s'estan venent les últimes localitats. La tercera funció tindrà lloc el divendres 6 de juny a les deu de la nit.

David Garrick va ser un actor anglès del segle XVIII que estava tan dotat per la comèdia que els metges recomanaven les seves actuacions com un 'remei màgic' capaç de curar 'qualsevol pena de l'ànima'. En termes contemporanis, podríem dir que Garrick va ser el primer risoterapeuta de la història.

Ara, la companyia del Tricicle recupera la figura de Garrick i portarà el seu nou espectacle al Teatre-Auditori a principis de juny. Les entrades de les dues primeres funcions estan gairebé exhaurides i només queden les últimes files de l'amfiteatre. Per aquest motiu, la direcció del Teatre-Auditori s'ha posat en contacte amb la companyia per oferir una nova representació.

Escoltem el director del Teatre-Auditori, Pep Tugues.

Pep Tugues

Els públic ens ha respost positivament. Veiem que tenim les entrades de les funcions gairebé exhaurides i hem decidit amb la companyia fer-ne una de nova.


Les funcions tindran lloc el divendres 6 de juny i el dissabte 7 a les deu de la nit, i el diumenge 8 a les set del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.