Àngels Gonyalons i Pep Anton Muñoz arriben diumenge al Teatre-Auditori amb el musical 'Paradís'


  • Comparteix:

La funció començarà a les set de la tarda

La funció començarà a les set de la tarda

El darrer musical d'Albert Guinovart, Jordi Galceran i Esteve Miralles arriba aquest diumenge al Teatre-Auditori amb una interpretació de luxe on no hi faltaran els actors Pep Anton Muñoz i Àngels Gonyalons. El muntatge està dirigit per Josep Maria Mestres i es basa en un text de principis del segle XX de Carles Soldevila. La funció començarà a les set de la tarda.

El compositor Albert Guinovart -autor de musicals com 'Mar i cel' o 'Flor de nit'-, el dramaturg Jordi Glaceran -conegut per muntatges com l'exitós 'Mètode Gronholm'- i l'escriptor i adaptador Esteve Miralles, s'ha unit en aquesta ocasió per crear 'Paradís', un musical basat en el text 'Civilitzats, tanmateix', de Carles Soldevila.

Amb grans dosis d'humor, aquest musical narra les aventures de 3 nàufrags en una illa deserta i les relacions que s'estableixen entre ells com a conseqüència d'aquestes circumstàncies extremes.

Segons el seu director, Josep Maria Mestres, es tracta d'un muntatge divertit que busca entretenir el públic però sense oblidar la reflexió.

Josep Maria Mestres

És un espectacle molt divertit però també una reflexió sobre què és la civilització


'Paradís' és un musical de petit format, que compta amb 4 músics i 4 actors. Amb un repertori de luxe, el musical està interpretat per actors tan coneguts com Àngels Gonyalons, Pep Anton Muñoz i Xavi Mira, en el paper dels nàufrags, i amb l'actriu Mercè Martínez, que assumeix el paper de 'esperit' de l'illa, tal i com explica ella mateixa.

Mercè Martínez

El meu és un personatge que representa l'esperit de l'illa. És un personatge que els va conduïnt per on ella vol, ja que li han envaït l'illa i se'ls vol treure de sobre


Cal remarcar que aquest argument ha passat ja per les grans pantalles, després que un guió plagiat del propi text de Carles Soldevila arribés al cinema sota el títol de 'La cabanya' i amb l'aval d'actors de renom com Ava Gardner i David Niven.

El muntatge ha recorregut ja diverses ciutats de Catalunya i arriba aquest diumenge a la nostra ciutat, en una funció que començarà a les set de la tarda. Les persones que hi estiguin interessades poden adquirir encara les darreres localitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.