El museu de la ciutat serà l'escenari, aquest dilluns, d'una xerrada sobre els 'papers de Salamanca'


  • Comparteix:

L'acte està organitzat per la secció local dels Amics de la UNESCO Valldoreix-Sant Cugat

L'acte està organitzat per la secció local dels Amics de la UNESCO Valldoreix-Sant Cugat

Sota el títol 'El retorn dels documents a Catalunya', l'Associació d'Amics de la UNESCO Valldoreix-Sant Cugat ha organitzat, per aquest dilluns, una conferència sobre la història dels papers a càrrec de l'historiador Borja de Riquer i del director de l'Arxiu Nacional de Catalunya, Josep Maria Sans Travé. L'acte, que tindrà lloc al Museu de Sant Cugat, està obert al públic i començarà a les 8 del vespre.

L'Associació d'Amics de la UNESCO Valldoreix-Sant Cugat ha organitzat, per aquest dilluns, un acte de suport a la memòria dels documents espoliats a Catalunya durant la Guerra Civil i que fins fa ben poc estaven classificats a l'Arxiu de Salamanca. La presidenta honorífica d'aquesta associació, Montserrat Rumbau, explica quina en serà la seva finalitat.

Montserrat Rumbau

Ja que els documents han tornat, ens semblava que valia la pena, des de la UNESCO, fer un acte explicant el procés històric dels documents


L'acte consistirà en una xerrada que anirà a càrrec de l'historiador Borja de Riquer i del director de l'Arxiu Nacional de Catalunya, Josep Maria Sans Travé, dos experts en la matèria. Monsterrat Rumbau ha fet una crida perquè els santcugatencs assisteixin a l'acte.

Montserrat Rumbau

Això és demà a les 8 del vespre ii està obert a tothom. Esperem que la gent vingui i escolti el què ens diuen.


La xerrada tindrà lloc a partir de les 8 del vespre a la sala del Tapís del Museu de la ciutat, al claustre del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.