El musical 'Paradís' porta al Teatre-Auditori una irònica reflexió sobre la doble moral


  • Comparteix:

El muntatge ha estat molt ben acollit pel públic, que ha omplert el teatre santcugatenc

El muntatge ha estat molt ben acollit pel públic, que ha omplert el teatre santcugatenc

Música, teatre, dansa i sobretot, humor, s'han donat de la mà aquest diumenge a l'escenari del Teatre-Auditori amb la representació del musical 'Paradís'. Sota la direcció de Josep Maria Mestres i amb un repertori encapçalat per Àngels Gonyalons i Pep Anton Muñoz, el muntatge ha fet passar una bona estona al públic santcugatenc, que ha omplert el teatre de gom a gom.

Basat en un text de principis del segle XX de Carles Soldevila, el musical 'Paradís' explica la història de 3 nàufrags que conviuen en una illa deserta i de les relaciones que s'estableixen entre ells sota la influència de l'esperit entremaliat de l'illa. Amb grans dosis d'humor i ironia, la història planteja una reflexió sobre la doble moral que imperava en la societat d'aquell moment i que encara podem trobar sovint als nostres dies.

Per a l'actriu Àngels Gonyalons, es tracta d'un muntatge carregat de picardia però prou amable com per convertir-se en un espectacle familiar i pensat per a tot tipus de públic.

Àngels Gonyalons

És una obra picarona però familiar. És molt blanca, i fins i tot quan hi ha els apunts més llançats no ofenen a ningú i fan gràcia. El que no hi ha són tabús, però és una obra que juga molt amb els dobles sentits


L'obra, que compta amb un repartiment de luxe completat per Pep Anton Muñoz, Xavi Mira i Mercè Martínez, ha estat molt ben rebuda pel públic santcugatenc, que des del primer moment no ha parat de riure i ha acabat obsequiant els músics i els actors amb forts aplaudiments. Segons Gonyalons, ha estat una resposta molt càlida que ha propiciat que actors i espectadors passessin una molt bona estona.

Àngels Gonyalons

Per nosaltres ha anat molt bé. Ens ho hem passat molt bé i també amb el públic. Jo crec que millor no podia ser


'Paradís' és el darrer musical del compositor Albert Guinovart, el dramaturg Jordi Galceran i l'escriptor i adaptador Esteve Miralles. El muntatge, que ja s'ha pogut veure en algunes poblacions catalanes i també al Teatre Condal de Barcelona, comença ara una gira pel país i que els portarà per ciutats com Lleida, Granollers, Sant Celoni o Tarragona, entre d'altres.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.