El dramaturg Jordi Coca inicia les sessions de 'Parlem de teatre'


  • Comparteix:

El dramaturg Jordi Coca ha iniciat aquest dimarts el cicle de tertúlies 'Parlem de teatre'. La proposta, organitzada per Brou d'Arts amb la col·laboració de diverses entitats i de l'Ajuntament, pretén oferir una xerrada mensual amb figures representatives del teatre català. El director Sergi Belbel i l'actor Jordi Bosch seran els propers convidats.

L'associació Brou d'Arts pretén apropar el món dels teatre a tots els públics. Per aquest motiu, l'entitat organitzarà mensualment una xerrada amb figures del panorama teatral català, seguida d'una tertúlia amb els assistents a l'acte. La coordinadora del cicle de xerrades, Gemma Argelaga, avança alguns dels propers convidats.

Gemma Argelaga

Part de l'ideari de l'entitat és obrir el teatrea tothom. Per això, iniciem el cicle de xerrades.


El dramaturg i director de teatre, Jordi Coca, ha estat l'encarregat d'obrir el cicle de xerrades aquest dimarts a la Biblioteca del Mil·lenari. Coca ha fet una valoració positiva d'aquesta iniciativa.

Jordi Coca

Si fos de Sant Cugat, estaria molt interessat a participar en xerrades sobre teatre.


Les sessions de 'Parlem de teatre' compten amb la col·laboració de l'Ateneu, l'Ajuntament de Sant Cugat, Òmnium Cultural i l'espai Terra Dolça.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.