Blanes exposa al Museu fins al 19 de març per celebrar el seu 75è aniversari


  • Comparteix:

L'artista ha cedit una obra inèdita sobre al Claustre al Museu

L'artista ha cedit una obra inèdita sobre al Claustre al Museu

25 dibuixos de París i del claustre del Monestir conformen l'exposició 'Pep Blanes. 75 anys. Dibuixos'. La mostra serveix per celebrar el 75è aniversari de l'artista local. Durant la inauguració en un sala capitular plena a vessar, l'artista ha refermat el compromís artístic amb Sant Cugat i ha cedit al Museu una obra inèdita sobre el Claustre. La mostra es podrà visitar fins al 19 de març al museu de la ciutat.

La mostra per celebrar el 75è aniversari de Pep Blanes aplega una vintena de dibuixos de París de l'artista santcugatenc. El dibuixant mostra en les obres racons de la capital francesa com Montmartre, la catedral de Notre Dame i el museu del Louvre. L'exposició també inclou tres obres inèdites sobre el claustre del Monestir. En la inauguració, Blanes ha cedit un dels tres originals al Museu de Sant Cugat. Escoltem el dibuixant.

Pep Blanes

Aquesta vegada us presento París. És el meu desig per al meu 75è aniversari.


La inauguració també ha inclòs un concert amb un repertori interpretat per un trio de corda. Blanes també ha obsequiat els assistents a l'acte amb un recordatori format per tres reproduccions dels seus dibuixos. L'alcalde Lluís Recoder ha destacat la capacitat artística de Blanes.

Lluís Recoder

En Pep és capaç de trobar detalls al Monestir que només ell sap dibuxiar com ningú més.


En l'acte, també s'han presentat un vi negre i una capsa de bombons de la pastisseria Sàbat que s'acompanyen de dibuixos de l'artista local. La inauguració ha acabat amb un piscolabis organitzat pel Club Gastronòmic i Cultural Dom Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.