La productora Jana Producciones presenta 'Antígona tiene un plan' al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

'Antígona tiene un plan', el darrer muntatge musical de la productora 'Jana Producciones', arriba aquests divendres i dissabte al Teatre-Auditori de Sant Cugat. Aquesta obra, basada en un text clàssic de Sòfocles i dirigida a tots els públics, es podrà veure per primer cop a Catalunya, després de la seva estrena el passat 15 de desembre a Madrid.

El musical 'Antígona tiene un plan' modernitza el text de la tragedia grega clàssica i el converteix en un musical divertit i amable, adaptat als nostres temps. El resultat final és un muntatge trepidant, en el que l'espectador no té ni un moment per l'avorriment, tal i com assegura el director de l'obra, Javier Muñoz.

Javier Muñoz

El que hem volgut fer és un espectacle per tota la família, per tots els públics, però en gran, no hi ha ni un minut on l'espectador estigui esperant. A nosaltres ens agradava molt el text de Sófocles però ho vam convertir en comèdia


Aquesta obra ve precedida d'un gran èxit de públic des que es va estrenar a mitjans del mes de desembre al Teatro de Madrid, on va representar-se durant tres setmanes i va congregar més de 18.000 espectadors. Posteriorment, el muntatge va emprendre una gira arreu de l'Estat, i les actuacions previstes a la nostra ciutat seran les primeres que es faran a Catalunya. L'espectacle, en el que es combinen música, dansa, aventures i acció, suposa una feina molt dura per part de tots els actors de l'obra. Així ho assegura Cristina Llorente, una de les seves protagonistes.

Cristina Llorente

És una feina molt dura on la companyia ho donen tot dalt de l'escenari, ens hi deixem la pell


L'espectacle de la productora 'Jana Producciones' es representarà fora de la programació regular del Teatre-Auditori, ja que el director d'aquest equipament, Pep Tugues, ha considerat que l'obra enriqueix el conjunt d'aquesta programació. Per altra banda, Tugues ha destacat el fet que per primer cop es programa un espectacle al Teatre-Auditori el dia de Sant Medir, amb la qual cosa s'ofereix una alternativa al vespre d'aquesta festivitat santcugatenca.

Pep Tugues

Ens va arribar per part de la productora que estaven buscant un teatre per estrenar-ho aquí i ens va semblar una oportunitat per les característiques i la seva espectacularitat


Recordem que 'Antígona tiene un plan' es podrà veure aquest divendres a les vuit del vespre i en una funció matinal per a escolars d'arreu de Catalunya. Dissabte estan previstes dues sessions, a dos quarts de sis de la tarda i a les nou de la nit. El preu de l'entrada és de 24 euros, i de 21 euros per a grups de més de 15 persones o de menors de 29 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.