El govern espanyol demana una actualització del projecte del Celler Cooperatiu abans de tornar a licitar-lo


  • Comparteix:

L'alcalde considera que el retard que porta aquesta obra és exasperant

L'alcalde considera que el retard que porta aquesta obra és exasperant

El ministeri de la Vivenda ha encarregat a l'Ajuntament una revisió del projecte de remodelació del Celler Cooperatiu, amb l'objectiu d'actualitzar-lo abans de tornar a licitar els treballs. L'alcalde de la ciutat, Lluís Recoder, ha reiterat la seva preocupació per l'endarreriment que porta aquesta obra, assegurant que es tracta d'una situació exasperant.

Les obres de remodelació del Celler Cooperatiu continuen aturades un any després que l'empresa 'Societat Catalana d'Instal·lacions i Obres', responsable de la segona fase de la rehabilitació, fes fallida.

A data d'avui, el ministeri de la Vivenda, de qui depèn l'obra, encara no ha tornat a licitar els treballs i demana al consistori que es faci una revisió i una actualització del projecte abans de tornar-lo a adjudicar. Així ho ha explicat l'alcalde, Lluís Recoder, que ha qualificat la situació d'exasperant.

Lluís Recoder

Em va trucar un arquitecte del ministeri i ens demanen que revisem el projecte, de fet, ja s'han posat en contacte amb els nostres tècnics. I això suposa que hem de tornar a iniciar tot el procés per adjudicar les obres passats dos anys, és exasperant


Recordem que la primera fase de la rehabilitació, a càrrec de l'Ajuntament, va consistir en la reforma exterior i el reforç de la teulada i estructura, i va finalitzar-se al gener del 2002. Quasi dos anys després, van licitar-se les obres, que porten aturades més d'un any.

L'alcalde ha recordat que la remodelació d'aquest edifici modernista de l'arquitecte Cèsar Martinell és una de les coses que quedaran pendents per finalitzar tot l'arranjament de la Rambla del Celler, un cop s'hagin fet les obres de remodelació d'aquesta emblemàtica via de la ciutat. L'altra assignatura pendent serà l'acabament del parc Ramon Barnils, que en un futur està previst que arribi fins a la mateixa Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.