L'actor santcugatenc Francesc Orella opta aquesta nit al premi Max d'arts escèniques


  • Comparteix:

El santcugatenc Francesc Orella és un dels nominats de la novena edició dels Premis Max de les Arts Escèniques, guardons instaurats per la Societat General d'Autors i Editors (SGAE). Orella està nominat a millor actor protagonista pel seu treball a 'Ròmul el Gran', i comparteix la nominació amb Juan Margallo i Lluís Homar.

L'actor santcugatenc Francesc Orella coneixerà aquest dilluns a la nit si s'emporta el premi Max d'arts escèniques en la categoria de millor actor protagonista. Orella opta aquest guardó, creat per la Societat General d'Autors i Editors (SGAE), per la seva representació del darrer emperador romà, Ròmul, a 'Ròmul el Gran' de Friedrich Dürrenmatt, dirigida per Carles Alfaro.

Francesc Orella comparteix nominació amb Juan Margallo per 'El señor Ibrahim y las flores del Corán' i Lluís Homar per 'L'Home de Teatre'.

La cerimònia d'entrega dels IX Premis Max de les Arts Escèniques serà presentada per Boris Ruíz i serà retransmesa per La 2, a partir de dos quarts d'onze de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.