La Galeria inaugura la darrera exposició de Xavier Salvador


  • Comparteix:

La Galeria de Sant Cugat ha inaugurat aquest divendres la tercera exposició individual a l'espai de l'artista Xavier Salvador. L'exposició representa un gir en l'obra de l'artista ,afincat a Menorca, que obre les mires i mostra els seus viatges i nous indrets fora de les illes, des del Marroc fins a Barcelona.

L'espai de Jordi Batlle acull des d'aquest divendres l'exposició de les darreres obres de l'artista Xavier Salvador. En aquesta ocasió l'autor fa una mirada enfora i mostra els seus viatges més enllà de les Illes Balears on té fixada la residència. Des dels deserts del Marroc, passant per Nàpols, València i Barcelona ,l'artista mostra els paisatges que formen part de la seva experiència personal.

Salvador s'ha mostrat molt satisfet davant del resultat dels seus 'viatges al voltant del Mediterrani' i ha volgut destacar l'estreta relació amb el galerista i la ciutat, que l'han portat a exposar per tercera vegada en aquest espai.

Xavier Salvador

Hi ha molta confiança amb en Jordi Batlle, a més, el poble forma part de la meva història.


Per la seva banda, Jordi Batlle, director de La Galeria, ha volgut destacar el canvi de mires de l'artista, que ha plasmat la seva experiència personal en aquest conjunt d'obres amb pintura acrílica.

Jordi Batlle

Les altres exposicions les podem definir com a illenques i en aquesta hi ha el viatge.


L'exposició, que inclou una trentena d'obres, romandrà a la sala de La Galeria fins a mitjans d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.